U bent hier: randevents » PROGRAMMA » SMAAKROUTES

stel zelf je programma samen

SMAAKROUTES

1. JUST TRY
Op deze smaakroute ontdek je verschillende smaken en bierstijlen waarbij we je stapsgewijs doorheen de boeiende bierwereld leiden.

2. JUST HOP

De hop is de druif van het bier. Proef hoe de variëteit, herkomst en hoeveelheid van de hoppen de aroma’s en smaak van het bier bepalen.

3. JUST NEW

Elk jaar stijgt het aantal bieren en brouwerijen. Op deze route degusteer je enkele toppers onder de nieuwkomers.

4. JUST BLOND

Zeg nooit zo maar ‘blond’! Van saison tot tripel, ze hebben misschien dezelfde kleur, qua smaak liggen ze echter sterk uiteen.

5. JUST SOUR

Van een prachtige oude geuze tot een magnifiek Vlaams oud bruin, zuur is echt typisch Belgisch. Deze route leid je naar onze zure parels.

6. JUST SESSION

Bier hoeft niet zwaar te zijn om lekker te zijn. Deze laag alcoholische bieren (< 5 %) zullen je stuk voor stuk verrassen met hun smaakvol karakter.

7. JUST SPICE

Kruiden zijn een ontzettend leuk ingrediënt. Elk bier op deze route werd gebrouwen met verschillende kruiden. Kun je ze proeven in het bier?


8. JUST DIFFERENT

Zin om je grenzen wat te verleggen? Ongewone en krachtige bieren of gerstenat gebrouwen met zeer bijzondere ingrediënten, dat is wat je mag verwachten.

9. JUST DARK

Van karamel, chocolade tot koffie en tabak, de mout geeft het bier kleur maar ook aroma’s en smaak. In het spoor van de mout proef je van zacht zoet donker bier tot een gebrande koffiestout.

10. JUST OAK

Meer en meer laten brouwers bieren rijpen op hout en het resultaat is vaak een complex en verfijnd bier. Neem de tijd om van deze bieren te genieten.

Terug naar overzicht