U bent hier: Programma » SMAAKROUTES

Programma 2017

SMAAKROUTES

JUST HOP
Hop, hopper, hopst… Ben je een echte hophead? Dan is dit de ideale smaakroute voor jou. Hop is de druif van het bier. Ze vormt een natuurlijk bewaarmiddel en zorgt voor schuimstabiliteit, een bittere smaak en een heerlijk aroma. We bouwen doorheen het festival op van licht bitter naar lekker wegtrekkend achteraan op de tong…. ‘Hop’ on, off we go !        

JUST NEW
Hou je van alle soorten biertjes? Wil je alles wel eens proberen maar heb je al heel wat bieren geproefd? Dan is deze route voor jou! We maken een selectie uit de nieuwigheden die de brouwers in première op Just Beer presenteren. Dus … if it’s new, it’s for you !

JUST TRY
Nieuw op een bierfestival? Of gewoon op zoek naar een leidraad om je door het festival te gidsen en lekkere biertjes te proeven van verschillende stijlen. Dan is dit je route! We bouwen op van een licht blond bier naar het zwaardere werk doorheen de route. You never know why, if you don’t try !

JUST DIFFERENT
Liefhebber van rariteiten of een beetje ‘van ’t padje’? Dan is dit een selectie voor jou. We selecteerden een aantal bieren die niet ‘standaard’ zijn, die iets verder gaan dan de gangbare bieren. Different but exciting!

JUST EUROPE
Just Beer slaagde er in een aantal buitenlandse brouwerijen tot in Kortrijk te halen. En niet de minste… enkel van Europa’s beste en snelst groeiende kleine brouwerijen tonen graag het beste van zichzelf en van hun bier aan jou.

Terug naar overzicht