U bent hier: Nieuws » Nieuws exposanten

Nieuws van de exposanten

Zedelgems bier wint medaille op World Beer Awards

‘MOAT, ’t beste bier voe beste moaten’ behaalde op de prestigieuze World Beer Awards in Londen een bronzen medaille in de categorie Belgian Style Blond. “We gaan voor beleving en kwaliteit”, klinkt het bij de maten-brouwers.

Dunekeun Winter is er weer!

Na 6 maanden rijpen met beukenhout en jeneverbes is Dunekeun winter er eindelijk weer. Het wordt wel een kwestie van snel zijn: bijna de hele voorraad is in voorverkoop gereserveerd door een pak tevreden klanten..... Het bier werd zopas gebotteld en zal perfect op dronk zijn op 'Just Beer'. Bovendien is er nog exclusief op 'Just Beer' een beperkt aantal flesjes te proeven van de eerste batch van 2016: de moeite van het vergelijken waard! (vraag ernaar, ze zullen niet zomaar aangeboden worden)

Met Betty B. wint Bossuwé Brewing twee gouden medailles op de World Beer Awards!

Met hun tweede seizoensbier, Betty B., heeft Bossuwé Brewing in augustus 2017 twee gouden medailles gewonnen op de World Beer Awards. Dit bier mag nu ’s werelds beste ‘Specialty Rice Beer’ genoemd worden.

Brouwerij Vander Ghinste ziet zijn LeFort in de prijzen vallen

Tijdens de World Beer Awards 2017, uitgereikt in Engeland, kaapte LeFort de gouden medaille weg in de categorie ‘donkere bieren’.

De kleine Turnhoutse brouwer Het Nest brouwt voortaan ook bier in Brazilië

Het bierclubje krijgt een plaats tussen de grote jongens dankzij het speelkaartenbedrijf Cartamundi.

Dirk Wynants (Extremis) lanceert nu ook zijn eigen “designbier”

Wat hebben design en bier gemeen? Dirk Wynants, CEO van het wel bekende topmerk Extremis (buitenmeubilair), heeft alvast een eigen antwoord bedacht. De Hopper tafel van Extremis is in ieder geval geïnspireerd op de hoppevelden rond het bedrijf, maar er is ook meer. Voor de creatie van zijn eigen Tremist bier zocht hij het ook in de velden rond Poperinge en ging hij een samenwerking aan met de Sint-Bernardus Brouwerij van Watou.

Brouwerij RODENBACH investeert in haar merk, markten én brouwerij

Brouwerij Rodenbach, wereldwijd gekend en erkend als brouwer van Vlaams Rood-Bruin bier, investeert fors in haar merken, markten en in de brouwerij-infrastructuur in Roeselare. Zo kregen alle Rodenbach-bieren een redesign, werd er een merk ondersteunend programma voor België en exportlanden uitgerold en wordt er in de brouwerij € 2,7 miljoen in brouwtechnologie geïnvesteerd.

Op Just Beer stelt Brouwerij De Poes haar nieuwste bier "De Poes EXPORT" voor aan het grote publiek!

Brouwerij De Poes uit Tielt is een van de nieuwe Belgische brouwerijen, opgericht in 2013 door brouwer Stijn David. Brouwerij De Poes staat garant voor evenwichtige kwaliteitsvolle bieren zoals hun paradepaardje "De Poes blond". Dit bier mocht reeds meerdere internationale prijzen in de wacht slepen. Op Just Beer stelt de brouwerij haar nieuwste telg "De Poes EXPORT" voor aan het grote publiek.