U bent hier: Nieuws » Nieuws organisatie

Nieuws van de organisatie

Ben jij een echte bierkenner? Doe de test in de Beerwulf Experience Room!

In de Beerwulf Experience Room leg je drie testen af. Na de test kan je bij Beerwulf jouw certificaat als bierkenner afhalen. Uiteraard houden we het op Just Beer vooral heel erg leuk. Of je nu een volleerde bierliefhebber bent of net je eerste stappen in de bierwereld hebt gezet, iedereen is welkom in de Beerwulf Experience Room.

 

Beer Awards

De eerste editie van Just Beer is in de prijzen gevallen. Op de uitreiking van de Beer Awards is Just Beer laureaat geworden in de categorie ‘bierfestival van het jaar’.  Een mooie opsteker vlak voor de lancering van de tweede editie die op 3 en 4 november zal plaatsvinden. #savethedate

Beer and Food: vijf basisprincipes

Benieuwd hoe een foodpairing nu precies werkt? Lees zeker verder als je de vijf basisprincipes wilt leren kennen om een bier mooi met een gerecht te laten samengaan.

Proeven in zeven eenvoudige stappen

Of je nu een volleerde bierdrinker bent of net je eerste speciaal bier hebt geproefd, een aantal zaken zijn voor elke bierliefhebber van cruciaal belang. Van het correct spoelen van je glazen tot het doorslikken van je bier bij het proeven, dankzij deze 7 eenvoudige tips kan ook jij een echte bierkenner worden. 

2017 : Knack Weekend: De Belgische bierscene is een event rijker: Just Beer

Knack Weekend: lees artikel

Bierliefhebbers en pure genieters noteren alvast 11 en 12 november in hun agenda. Dan vindt in Kortrijk Xpo Just Beer plaats, het moment om kennis te maken met het betere brouwwerk.

2017 : Het Nieuwsblad: ‘Gewoon bier’ centraal op nieuw bierfestival

Uit: Het Nieuwsblad - door Joerie Dewagenaere
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170224_02749062

Vanuit heel Europa zakken op 11 en 12 november zo'n 100 brouwers af naar Kortrijk Xpo. Dan wordt voor de eerste keer Just Beer georganiseerd. Met het bierfestival wil biersommelier Sofie Vanrafelghem Europese bieren laten (her)ontdekken.

2017 : De Belgische bierscene is een event rijker

JUST BEER – a taste of Europe
SAVE THE DATE : 11 en 12 november 2017 in Kortrijk Xpo!

Volg ons!

We houden je graag op de hoogte!  

Volg ons via Facebook, Twitter & Instagram: 

www.facebook.com/JustBeerXpo
www.twitter.com/Just_Beer_Xpo - @Just_Beer_Xpo
www.instagram.com/justbeer.xpo - @JustBeer.Xpo